Funderar du på hjälp?

Skulle det inte vara bra om man själv kunde välja vem som kommer och hjälper till?

Att hitta en person där personkemin stämmer och att det alltid är samma person som kommer?

Det är precis det som Hemstöd erbjuder.

Hemstöd är ett bra val när man börjar behöva stöd som äldre. Det blir ett mindre steg än att börja med hemtjänst där man hos Hemstöd själv väljer vem man vill ha hjälp av och man styr själv vad man vill ha hjälp med. Inga utredningar behövs.

Ofta finns ett motstånd till att börja med hemtjänst. Det leder i många fall till att det dröjer för länge innan man får hjälp. Det kan vara väldigt oroande och krävande både för anhöriga och äldre.

Medmänniskan från Hemstöd kan vara den där personen som kommer förbi, hjälper till med det som behövs och samtidigt är ett trevligt sällskap.

Samma eller lägre pris
än hemtjänst

Hemstöd innebär:
ca 12 h/månad (3h/vecka) med stöd på dina villkor utan att det kostar mer än hemtjänst.

  • Hemtjänst maxtaxa – 2359 kr/månad (2023)
  • Istället – anlita en medmänniska från Hemstöd – 199 kr/h

Stöd på dina villkor

Exempel på hjälp från Hemstöd:

Någon som kan följa med till affären eller andra sysslor, städa, tvätta, följa med ut på promenad, laga och äta mat tillsammans, spela spel, personlig hygien av någon man valt själv, eller något annat som betyder mycket i er tillvaro.

Helt enkelt det där lilla extra som gör att livet blir så mycket bättre, och på ett tryggt sätt.

Kontakta oss:

Telefonnummer: 010-214 66 77

Endast 199 kr/h efter RUT-avdrag.

398 kr/h utan RUT-avdrag
Funderar du på Hemtjänst - Medmänniska från Hemstöd kan hjälpa dig

Kostnaden på endast 199 kr/h efter RUT-avdrag gör att man får nästan 12 timmar i månaden innan man kommer upp till maxtaxan för hemtjänst (2359 kr/månad, 2023).

Det blir ca 3 timmar i veckan vilket kan göra stor skillnad för livskvaliteten.

Alla medmänniskor hos Hemstöd är kontrollerade med utdrag från belastningsregistret och deras identitet är säkrad med BankID. Dessutom kan man se andras erfarenheter av medmänniskan med vårt ratingsystem.

När man behöver mer hjälp är Hemstöd istället ett bra komplement till hemtjänst och annan äldreomsorg. Då kan våra medmänniskor ge det där lilla extra som gör så stor skillnad för ett bra liv.

Kanske en extra promenad, någon att spela spel med eller kanske någon som hjälper till att se vad släkten har för sig på sociala medier? Välj själv utifrån vad som passar bäst i ert läge.

Hemstöd är helt utan fasta kostnader och du kan boka ett kostnadsfritt första möte direkt i förmedlingstjänsten. Vill du ha hjälp med att boka? Skicka en förfrågan till oss.

OBS: Du kan boka åt en närstående från ditt konto.

Instagram