Riskfritt att testa

Det är riskfritt att testa Hemstöd oavsett om du önskar stöd i vardagen åt dig själv eller en anhörig, eller om du vill hjälpa till som medmänniska.

Se mer i den ruta som är aktuell för dig.

Få stöd i vardagen

När du registrerar dig för att se om det finns en lämplig medmänniska för dig eller en anhörig, finns inga krav på dig.
  • Ni förbinder er inte till att boka något uppdrag och vi har inga abonnemangskostnader. Ni väljer fritt om och i så fall vem, hur mycket och för vad ni vill ha hjälp.

  • Första gången ni träffar en medmänniska är det kostnadsfritt. Ni kan också som anhörig vara med eller ordna så att första träffen sker utanför hemmet. Mötet är förutsättningslöst och ni behöver inte boka några uppdrag om ni inte vill.

  • Hittar ni ingen medmänniska på önskad ort kan ni skicka ett mail till oss med era önskemål. Då försöker vi hitta en ny medmänniska i området ni önskar. Fortfarande helt utan krav på er.

Hos Hemstöd förbinder ni er helt enkelt inte till någonting utan väljer bara det som passar er. Hitta den medmänniska som passar dig redan idag.

Bli medmänniska

Som medmänniska bestämmer ni alltid själv vilka uppdrag ni vill åta er. Det är alltså riskfritt att registrera sig som medmänniska.
  • Se vad ni får för förfrågningar innan ni bestämmer er för att acceptera eller avstå dem.

  • Skicka önskemål om ändringar på förfrågan om ni så önskar. Det kan t.ex. gälla tid eller omfattning för uppdrag eller intervju.

  • Första mötet kan ni förutsättningslöst träffa stödmottagaren och se att personkemin stämmer innan ni väljer att ta er an uppdrag.

  • Ni kan alltid sluta när ni vill eftersom ni kan välja att inte acceptera fler uppdrag. Har ni sedan tidigare umgåtts med någon uppskattar de naturligtvis att ni meddelar dem om att ni slutar men man kan alltid hänvisa till att er situation förändrats och att ni helt enkelt inte längre har möjlighet att fortsätta som medmänniska för dem.
Instagram